Ondersteuning voor
ondernemers.

Wordt jouw onderneming steeds groter en heb je het gevoel dat je niet meer alles zelf kan blijven doen? Huur dan nu een Management Assistent, Office Manager en/of VA in!

Creëer meer tijd met
een Management Assistent.

 

Wordt jouw onderneming steeds groter en heb je het gevoel dat je niet meer alles zelf kan blijven doen? Vind je zelf iemand aannemen een risico en heb je geen tijd om iemand te begeleiden? Heb je daarnaast geen idee welke kwaliteiten iemand nodig heeft die deze functie vereist?

Stephanie geeft jou de mogelijkheid om een Management Assistent, Office Manager en/of VA in te huren die veel tijdrovende taken overneemt, zonder dat het jou extra tijd kost!

Ondersteuning met een Management Assistent.

Voor de ondernemer fungeert Stephanie als strategiepartner die tips en adviezen geeft over de bedrijfsprocessen. Door haar jarenlange ervaring, weet zij dit om te zetten in een actieplan voor de Management Assistent die je via Stev-ig inhuurt. Overzichtelijk en gestructureerd.

Voordelig in de kosten.

Ons aanbod is voordelig voor jou als ondernemer. Jij betaalt voor de uitvoerende werkzaamheden van de Management Assistent/VA een lager tarief dan voor de strategiesessies met Stephanie, maar je maakt (indirect) wel gebruik van haar kennis.

Geen omkijken naar het inwerken.

Stephanie werkt de Management Assistent, Office Manager en/of VA in, zodat jij daar geen omkijken naar hebt. Daarnaast leren de medewerkers zo de fijne kneepjes van het vak, zonder dat zij het gevoel krijgen in het diepe gegooid te worden.

Eventuele overname mogelijk.

Naast de tussentijdse evaluaties, vindt er ook een eindevaluatie plaats. Deze vindt plaats 1,5 maand voor de afgesproken einddatum. Tijdens dit gesprek bespreken we of we de opdracht voort zullen zetten of dat je de medewerker overneemt als Virtual Assistant of Online Business Manager. Je betaalt aan Stev-ig een commissie voor overnames.

Plan je afspraak!

Volg je ons al?

Volgen

Volgen

Volgen

Volgen