Ons kent ons; het vriendenboekje van ondernemend Woerden

Wekelijkse afleveringen waarin ervaren ondernemers kennis overdragen aan de nieuwe generatie ondernemers uit Woerden. Wil jij kennis opdoen over het ondernemerschap? Luister dan vooral mijn podcast.

Dit kan je van de podcast verwachten:

 

– Leer hoe ervaren ondernemers uitdagingen hebben omgezet naar kansen

– Leer hoe ervaren ondernemers hun personeel behouden

– Leer hoe ervaren ondernemers hun bedrijf goed op de kaart hebben gezet, door onder andere netwerken

Luister de gehele podcast op Spotify of Apple Podcast!

Leer en doneer

De podcast Ons kent ons; het vriendenboekje van ondernemend Woerden zorgt ervoor dat de kennis van ervaren ondernemers overgebracht wordt op startende ondernemers. Er zit enorm veel waarde in, maar die waarde is voor iedereen natuurlijk verschillend. Daarom heb ik een QR code aangemaakt, zodat jij als luisteraar een donatie kan doen naar gelang de waarde die de podcast voor jou heeft. Daarnaast zit er ook enorm veel tijd (en plezier) in, jouw donatie waardeer ik om die reden enorm!

Scan de QR-code om te betalen voor Donatie t.b.v. podcast.
Gebruik de Camera App op je telefoon.

De QR-code is geldig tot 2 februari 2025.

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=otwIJRd-Tk-MZhSQu8LH0A

Zelf aan de slag

Podcasten, er gaat best wat tijd in zitten. Om deze tijd niet alleen maar in uren te compenseren, ben ik affiliate samenwerkingen aangegaan met de partijen waar ik mijn opleiding en professionele apparatuur heb gekocht. Wil je ook gaan podcasten? Ik zou het tof vinden als je jouw spullen via mijn linkjes koopt. Zo betaal jij niets extra en krijg ik een kleine bijdrage.

Om mezelf enige tijd te besparen, heb ik de opleiding van Mirjam Hegger gevolgd. Door deze opleiding te volgen, kreeg ik een stappenplan die ik stap voor stap kon doorlopen. Daarnaast kreeg ik heel snel antwoorden op technische vragen. Via deze link kom je de website van de Podcast Academy.

Daarnaast heb ik natuurlijk geïnvesteerd in professionele apparatuur. Je kunt alles kopen bij Bax-shop, maar om toch te kunnen vergelijken heb ik ook een alternatief voor je bij CoolBlue voor de apparatuur die daar ook te koop is. Als je anderen wilt gaan interviewen dan hebben zij een eigen microfoon, koptelefoon en kabel nodig.

Overzicht

Rode Procaster microfoon

Rode DS1 tafel microfoonstandaard

Behringer BDJ 1000 DJ-koptelefoon

Presonus Studio 26c USB-C audio interface

Procab CLA901-XLR kabel 5 meter

Volg je ons al?

Volgen

Volgen

Volgen

Volgen