Ondersteuning door
ondernemers (in spé).

Wil jij carrière maken als Interim Management Assistent, Virtual Assistent of Online Business Manager, maar heb je geen ervaring? Dan helpt Stephanie je graag verder!

Start jouw carrière als
interimmer, VA of OBM.

 

Wil jij carrière maken als Virtual Assistent of Online Business Manager, maar heb je geen ervaring? Heb je geen idee welke (online) programma’s/systemen er zijn of ben je bang dat je nog niet genoeg weet van de programma’s/systemen die je wel kent? Misschien wil je helemaal niet online werken, maar wil je juist bij bedrijven ervaring opdoen als Interim Management Assistent of Interim Office Manager? Of heb je het zo naar je zin bij onze klanten, dat je bij hen in dienst gaat?

Stephanie geeft jou de mogelijkheid om bij Stev-ig de fijne kneepjes van het vak te leren, in een vertrouwde omgeving!

Leren in een vertrouwde omgeving.

Stephanie leert jou de fijne kneepjes van het vak, in een vertrouwde omgeving. Je wordt niet in het diepe gegooid. Door haar jarenlange ervaring, weet zij wat jij tegenkomt op de werkvloer en daar kan zij snel op anticiperen. Jij kan dat straks ook!

Start in loondienst.

Je start eerst zorgeloos bij Stev-ig in loondienst. Naast de tussentijdse evaluaties, vindt er ook een eindevaluatie plaats. Deze vindt plaats 1,5 maand voor de afgesproken einddatum. Tijdens dit gesprek bespreken we of we de opdracht voort zullen zetten of dat je wordt overgenomen door de opdrachtgever.

Zonder zorgen ervaring opdoen.

Stephanie werkt jou in bij de opdrachtgevers. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan, maar haar opdrachtgevers ook niet. Jullie gaan er samen voor zorgen dat er een goede basis neergezet wordt bij de klant.

Ruimte om zelfstandig verder te gaan.

Wil je zelfstandig verder? Stephanie gunt het je van harte en zij begeleidt jou ook hierin. Zo voorkomt ze dat je in dezelfde valkuilen stapt als zij aan het begin deed en zetten jullie ook voor jouw onderneming een goede basis neer.

Solliciteer nu!

    Volg je ons al?

    Volgen

    Volgen

    Volgen

    Volgen