Overige diensten

De tijd, de ideeën, aan afspraken gehouden worden, het is zoveel waard. Sterker nog, het is de basis van jouw bedrijfsgroei. Zonder uitvoering, geen gevolg. Met een 1-op-1 traject helpen wij jou hiermee verder. Daarnaast kan je ons inshakelen voor losse strategiesessies en is Stephanie te boeken als spreker.

Creëer meer tijd met een Management Assistent.

 

Wordt jouw onderneming steeds groter en heb je het gevoel dat je niet meer alles zelf kan blijven doen? Vind je zelf iemand aannemen een risico en heb je geen tijd om iemand te begeleiden? Heb je daarnaast geen idee welke kwaliteiten iemand nodig heeft die deze functie vereist? Stephanie geeft jou de mogelijkheid om een Management Assistent, Office Manager en/of VA in te huren die veel tijdrovende taken overneemt, zonder dat het jou extra tijd kost!

Trajecten

Heb jij als ondernemer geen tijd om aan jouw bedrijf te werken? Dan is een traject de oplossing. In onderstaande pakketten, kan jij de vruchten plukken van de opgebouwde kennis, terwijl je niet langer dan 3 of 6 maanden “vast” zit aan een back office medewerker.

Door de vele to do’s, verlies je het overzicht. Stephanie helpt jou om de structuur terug te krijgen en weer verbinding te maken met jouw wens voor de onderneming. Hierdoor ontstaan de ideeën weer als vanzelf.

Doordat we de tijd nemen voor de strategiesessies, kan jij de gewenste groei maken met jouw bedrijf. Vanuit focus en creativiteit. In dit traject sta je er niet alleen voor, Stephanie staat naast je. Daarnaast kan je kiezen voor een groeps- of individueel traject. Zij zorgt ervoor dat afspraken nagekomen worden, zodat dit jouw jaar wordt om te groeien!

Heb je nog meer ruimte nodig voor jouw creativiteit en het opvolgen van de afspraken? Dan kan je met een aanvullend uren pakket taken uitbesteden gedurende het traject.

In deze trajecten zal Stephanie jou accountable houden, zodat jouw doelen behaald worden. Met haar enthousiasme zal zij jou motiveren en door de ideeën die zij heeft over jouw organisatie, zal zij jou inspireren.

Haar kennis komt voort uit de 13+ jaar ervaring die zij heeft opgebouwd. Door een praktische, reële en overzichtelijke actielijst, weet jij precies wat je te doen staat!

Individuele trajecten op aanvraag.

Het volgende groepstraject start op 7 september 2023.

traject pakketten

Pakket 1
Group impact

€ 1.111 PER MAAND

– 3 maanden
– 1 x kickstart met de groep
– 3 x 1-op-1 sessies
– 3 x groepssessies
– 1 x final met de groep
– Reële actielijst
– Doelen bepalen en behalen

Pakket 1
Huge impact

€ 1.750 PER MAAND

– 3 maanden
– 1 x individuele kickstart
– 1-op-1 begeleiding
– 1 x in de week bij elkaar
– 1 x final
– Reële actielijst
– Doelen bepalen en behalen

Pakket 1
Massive impact

€ 2.000 PER MAAND

– 6 maanden
– 1 x individuele kickstart
– 1-op-1 begeleiding
– 1 x in de twee weken bij elkaar
– 1 x final
– Reële actielijst
– Doelen bepalen en behalen
– We komen tot een diepere laag binnen jouw organisatie

Aanvullend uren pakket

4 UUR PER WEEK € 400 
6 UUR PER WEEK € 800 

Wil jij alle tijd hebben om te creëren, laat mij dan de back-office verzorgen voor jouw bedrijf in de tijd die we samenwerken. Zo heb jij alle focus voor jouw bedrijfsgroei!

Overige diensten

Losse
strategiesessie

€ 222

1,5 uur lang brainstormen over jouw bedrijf. Wat is jouw doel en welke stappen heb jij te nemen om dit doel te bereiken? Ik breng je op ideeën waar je zelf nog niet aan gedacht hebt. Jij kan hierna weer verder.

Vind je het prettig om na deze sessie accountable gehouden te worden? Dan kan je een aanvullende losse sessie bijboeken voor € 149.

Spreker; van VMBO kader naar ondernemer

€ 499

– Wat is mijn pad geweest
– Hoe beïnvloed mijn jeugd mijn ondernemerschap
– Hoe bepaal je wat jij wil
– Hoe behaal je jouw doelen
– Hoe zet je iets negatiefs om in iets positiefs

In 1 á 1,5 uur tijd neem ik jouw leerlingen mee in mijn verhaal. Niet alleen in mijn ondernemersreis, maar ook als KOPP/KOV kind. Met mijn verhaal inspireer ik jongeren om niet alleen te blijven dromen, maar ook vooral te doen!

Volg je ons al?

Volgen

Volgen

Volgen

Volgen