Hi, ik ben
Stephanie.

Na 12 jaar gewerkt te hebben in ondersteunende functies, heb ik Stev-ig opgericht. Als expert in dit vakgebied, ben ik goed in staat de bedrijfsprocessen van mijn klant te analyseren. Het advies zet ik om in de uitvoering door mijn medewerkers optimaal te ondersteunen in de ondersteunende werkzaamheden voor de bedrijven van mijn klanten. Daarnaast ken ik de weg van het ondernemerschap en dat gun ik anderen ook. Daarom zet ik mij optimaal in, om mijn medewerkers in een vertrouwde omgeving kennis te laten maken met het vak. Wanneer zij willen uitstromen of een eigen onderneming willen starten, zal ik hen hierin begeleiden.

Met dank aan mijn sensitiviteit heb ik mensen en processen snel door en weet ik wie ik aan welke opdrachtgever moet verbinden. Daarnaast communiceer ik helder en direct en zal ik altijd kritisch zijn om jouw persoonlijke- en/of bedrijfsgroei te realiseren.

Dit ben ik ook..

 

In 2014 ben ik voor de liefde naar Woerden verhuist. Peter en ik zijn in 2016 getrouwd. In 2017 werden wij ouders van onze oudste dochter Paige en in 2018 werd onze jongste dochter Ashleigh geboren.

Sinds dag één ben ik dol op Woerden. De binnenstad met haar terrasjes, de voor ons/door ons mentaliteit (bij ondernemers) en natuurlijk de straat waarin wij wonen met hele leuke buren! Een spontane buurtbarbecue in het zonnetje, ik vind het heerlijk. Om me vervolgens weer lekker terug te trekken en bij te komen van alle prikkels.

Ik sport graag in de buitenlucht, in de vorm van een bootcamp. Een fijne mix van kracht en conditie.

Sinds onze oudste dochter naar school gaat, zet ik me in voor de oudervereniging van RKBS De Regenboog.

Stephanie is lief, zachtmoedig en duidelijk tegelijk. Ze beschikt over een warme, doortastende en accurate persoonlijkheid wat haar ver brengt.

Volg je ons al?

Volgen

Volgen

Volgen

Volgen